#followforfollow photos & videos

Advertisements

#repost From @DGamingProduction page
"I’ve never been so mad in my life 😑 ⬇️⬇️ πŸ‘» Add the Snap for notifications on when I’m live! DGamingProd
⏰Streams 8PM EST Sunday-Thursday
πŸ‘₯ Tag a friend who you think might like my streams!
πŸ“ƒ Comment below what you think of the post!
❀️ Thank you for all of you who are supporting the stream!
⬇️
#twitch #gaming #gamer  #game #gamerboy #twitchstreamer #youtube #likeforlike #like4like #followforfollow #follow4follow #like4follow #fortnite #gamerguy #pubg  #xbox #faze #streamer #streaming #cute #hot #wow #twitchcreative #twitchtv #twitchaffiliate #fazeup #dgamingproduction #fortnitememes #fortnitedance "

#repost From @DGamingProduction page "I’ve never been so mad in my life 😑 ⬇️⬇️ πŸ‘» Add the Snap for notifications on when I’m live! DGamingProd ⏰Streams 8PM EST Sunday-Thursday πŸ‘₯ Tag a friend who you think might like my streams! πŸ“ƒ Comment below what you think of the post! ❀️ Thank you for all of you who are supporting the stream! ⬇️ #twitch #gaming #gamer #game #gamerboy #twitchstreamer #youtube #likeforlike #like4like #followforfollow #follow4follow #like4follow #fortnite #gamerguy #pubg #xbox #faze #streamer #streaming #cute #hot #wow #twitchcreative #twitchtv #twitchaffiliate #fazeup #dgamingproduction #fortnitememes #fortnitedance "

Advertisements

The Yak horn is crafted with Buddhist Mantras while the Mount Of Soul a.k.a Mount Manaslu, lies there behind the focus point.
It is the 8th highest peak in the world and the most adveturous routes in Nepal. πŸ‡³πŸ‡΅EXPLORE THE HIMALAYS πŸ‡³πŸ‡΅ _____________________________
For bookings and enquiries. ⚑ www.allnepalhiking.com ⚑info@allnepalhiking.com
⚑ +977-98510-74814 (7x24 hr) 
Or 🌐FOLLOW THE LINK IN DESCRIPTION 🌐

#travel #nepalΒ  #manaslu #everest #nature #beauty #adventure #instagood #instatravel #likeforlike #followforfollow #followback #visitnepal #trekking #mountain 
#lovetravel #travelgram
#allnepalhiking #goodmorning #tourist #visitnepal #tourism #musicΒ  #mondaymotivation #goodday #instatoday

The Yak horn is crafted with Buddhist Mantras while the Mount Of Soul a.k.a Mount Manaslu, lies there behind the focus point. It is the 8th highest peak in the world and the most adveturous routes in Nepal. πŸ‡³πŸ‡΅EXPLORE THE HIMALAYS πŸ‡³πŸ‡΅ _____________________________ For bookings and enquiries. ⚑ www.allnepalhiking.com ⚑[email protected] ⚑ +977-98510-74814 (7x24 hr) Or 🌐FOLLOW THE LINK IN DESCRIPTION 🌐 #travel #nepal Β  #manaslu #everest #nature #beauty #adventure #instagood #instatravel #likeforlike #followforfollow #followback #visitnepal #trekking #mountain #lovetravel #travelgram #allnepalhiking #goodmorning #tourist #visitnepal #tourism #music Β  #mondaymotivation #goodday #instatoday

β€œI am not afraid....I was born to do this.”
Joan of Arc
-
A special custom for a special family.
-
(18x24 water-based oils and metallic acrylic)
πŸ–€πŸ‘‘βš‘οΈπŸŒΉπŸ–€ #BridgetWinderArt #JointheRevolution
-
-
-
-
- #art #drawing #goldleaf #sketching#fantasyart #followforfollow #photooftheday #tattoo #newyork #fineart #losangeles #saintjoan #follow #artist #likeforlike #sketch #oilpainting #illustration #instagood #love #abstract #prismacolor #travel #badass #life  #graffiti #joanofarc

β€œI am not afraid....I was born to do this.” Joan of Arc - A special custom for a special family. - (18x24 water-based oils and metallic acrylic) πŸ–€πŸ‘‘βš‘οΈπŸŒΉπŸ–€ #BridgetWinderArt #JointheRevolution - - - - - #art #drawing #goldleaf #sketching #fantasyart #followforfollow #photooftheday #tattoo #newyork #fineart #losangeles #saintjoan #follow #artist #likeforlike #sketch #oilpainting #illustration #instagood #love #abstract #prismacolor #travel #badass #life #graffiti #joanofarc

Advertisements

✨ SILVA MOCCA DUSTY SQ πŸŒ±πŸŒΏπŸ‚πŸƒ
πŸ“œ Bahan : Polycotton (Vine)
πŸ“ Size : 115 x 115 cm
πŸ’΅ Harga : Rp. 50.000
πŸŽ‰ Beli 3pcs πŸ‘‰ @ 48.000 πŸ’•
.
Diskon 2 ribu/pcs untuk setiap pembelian 3 pcs yaa ukhty.. 😘
(Boleh mix bahan dan motif)
β€”β€”β€”
Stok terbatas loh ukhcan..!!
Buruan di order.. Siapa cepat dia dapat.. πŸ˜‰πŸ˜Š
β€”β€”β€”
Di jamin gak bakal nyesel deh, karna beneran syantik motifnya dan bikin nambah anggun dan kece semakin menyempurnakan penampilan ukhcan pastinya.. πŸ’― πŸ™ˆβœŒπŸ»
Grab it fast ukh..! 😘
β€”β€”β€”
Untuk Info lebih lanjut dan Pemesanan πŸ‘‡
πŸ“© Kirim ke nomer WA : 089618521510 (klik link yg ada di bio) β˜πŸ˜‰
β€”β€”β€”
Atau klik link di sini πŸ‘‰ bit.ly/ChatWA_Pramestwins-Collection
β€”β€”β€”
πŸ› Happy shopping ukhty cantiiik sholehah.. 😘😘😘
β€”β€”β€”
.
.
.
#keepsyariandbeauty #pramestwinscollection #keepbeautyandsyari #hijabmotif #hijabmotifmurah #hijabmotifcantik #hijabmotifelegan #hijabmotifsyari #hijabmotifjakarta #hijabmotifpremium #hijabsyari #squarehijab #squarejilbab #scarfhijab #hijabscarf #hijabscarfmurah #hijabscarfcantik #jilbabmotif #jilbabmotifmurah #printedhijab #jilbabsyari #keepsyari #keepstylish #happyshopping #grabitfast #lfl #l4l #fff #followforfollow #followme

✨ SILVA MOCCA DUSTY SQ πŸŒ±πŸŒΏπŸ‚πŸƒ πŸ“œ Bahan : Polycotton (Vine) πŸ“ Size : 115 x 115 cm πŸ’΅ Harga : Rp. 50.000 πŸŽ‰ Beli 3pcs πŸ‘‰ @ 48.000 πŸ’• . Diskon 2 ribu/pcs untuk setiap pembelian 3 pcs yaa ukhty.. 😘 (Boleh mix bahan dan motif) β€”β€”β€” Stok terbatas loh ukhcan..!! Buruan di order.. Siapa cepat dia dapat.. πŸ˜‰πŸ˜Š β€”β€”β€” Di jamin gak bakal nyesel deh, karna beneran syantik motifnya dan bikin nambah anggun dan kece semakin menyempurnakan penampilan ukhcan pastinya.. πŸ’― πŸ™ˆβœŒπŸ» Grab it fast ukh..! 😘 β€”β€”β€” Untuk Info lebih lanjut dan Pemesanan πŸ‘‡ πŸ“© Kirim ke nomer WA : 089618521510 (klik link yg ada di bio) β˜πŸ˜‰ β€”β€”β€” Atau klik link di sini πŸ‘‰ bit.ly/ChatWA_Pramestwins-Collection β€”β€”β€” πŸ› Happy shopping ukhty cantiiik sholehah.. 😘😘😘 β€”β€”β€” . . . #keepsyariandbeauty #pramestwinscollection #keepbeautyandsyari #hijabmotif #hijabmotifmurah #hijabmotifcantik #hijabmotifelegan #hijabmotifsyari #hijabmotifjakarta #hijabmotifpremium #hijabsyari #squarehijab #squarejilbab #scarfhijab #hijabscarf #hijabscarfmurah #hijabscarfcantik #jilbabmotif #jilbabmotifmurah #printedhijab #jilbabsyari #keepsyari #keepstylish #happyshopping #grabitfast #lfl #l4l #fff #followforfollow #followme

Love wins πŸ’•πŸ‘¬
#gaypride #lovewins

Love wins πŸ’•πŸ‘¬ #gaypride #lovewins

Advertisements

πŸ–€AestheticπŸ–€

πŸ–€AestheticπŸ–€

Tabita Skincare πŸ’ŽπŸ’Ž
Harga :
Paket 20gram Rp200.000/paket
Paket 40gram Rp320.000/paket

Terdiri dari :
-Krim Siang
-Krim Malam
-Toner
-Sabun

Manfaat luar biasa KrimΒ Tabita Asli Untuk Kulit Wajah πŸ‘ŒπŸ‘Œ Mampu membantu mengencangkan kulit wajah
Mampu menghilangkan flek hitam di wajah
Membantu mengecilkan pori-pori kulit wajah
Membuat kulit wajah tampak bercahaya (glowing)
Meratakan lubang bekas jerawat
Meremajakan kulit
Memutihkan kulit wajah
Menghilangkan jerawat

Order :

WA : 081333320146 =========pengiriman======== JNE JnT dan POS =========pembayaran======= BCA

#tabita #tabitaskincare #paketperawatankulit
#perawatantabita #krimwajah #krimtabita #creamtabita #krimpemutihwajah #krimpemutihmurah #olshoptabita #perawatantabitaskincare #tabitaskin #tabitaskincaresurabaya #olshopmurah #olshopsurabaya #olshopsidoarjo #kosmetikmurah #kosmetikkekinian #kosmetikhits #followforfollow #followforlike #followme #olshopkosmetik #olshopkosmetiksurabaya #olshopsurabayamurah #skincare #paketperawatan

Tabita Skincare πŸ’ŽπŸ’Ž Harga : Paket 20gram Rp200.000/paket Paket 40gram Rp320.000/paket Terdiri dari : -Krim Siang -Krim Malam -Toner -Sabun Manfaat luar biasa KrimΒ Tabita Asli Untuk Kulit Wajah πŸ‘ŒπŸ‘Œ Mampu membantu mengencangkan kulit wajah Mampu menghilangkan flek hitam di wajah Membantu mengecilkan pori-pori kulit wajah Membuat kulit wajah tampak bercahaya (glowing) Meratakan lubang bekas jerawat Meremajakan kulit Memutihkan kulit wajah Menghilangkan jerawat Order : WA : 081333320146 =========pengiriman======== JNE JnT dan POS =========pembayaran======= BCA #tabita #tabitaskincare #paketperawatankulit #perawatantabita #krimwajah #krimtabita #creamtabita #krimpemutihwajah #krimpemutihmurah #olshoptabita #perawatantabitaskincare #tabitaskin #tabitaskincaresurabaya #olshopmurah #olshopsurabaya #olshopsidoarjo #kosmetikmurah #kosmetikkekinian #kosmetikhits #followforfollow #followforlike #followme #olshopkosmetik #olshopkosmetiksurabaya #olshopsurabayamurah #skincare #paketperawatan

Barber :  @d2themasterbarber
#hairnbeautydirectory  @hairnbeautydirectory

Location : 
@hairnbeautydirectory directs  you to  hair stylists , make artists, lash/brow/nail technicians  around the 🌍 πŸ’‡πŸ½πŸ‘„ To advertise your business send a DM. I WILL NOT be responding to anything else via DM ,only to those who want to advertise their BUSINESS ONLY. .....................................................................#hair#hairvideos#thecutlife#followforfollow#like4like#kimkardashian#healthyhair#naturalhair#love#goals#2018#instagood#photooftheday#football#bellanaijaweddings#hudabeauty#instadaily#fitness#kyliejenner#bellanaijaweddings#beautiful#melanin#food#wakeupandmakeup#you#me#london#uk

Barber : @d2themasterbarber #hairnbeautydirectory @hairnbeautydirectory Location : @hairnbeautydirectory directs you to hair stylists , make artists, lash/brow/nail technicians around the 🌍 πŸ’‡πŸ½πŸ‘„ To advertise your business send a DM. I WILL NOT be responding to anything else via DM ,only to those who want to advertise their BUSINESS ONLY. ..................................................................... #hair #hairvideos #thecutlife #followforfollow #like4like #kimkardashian #healthyhair #naturalhair #love #goals #2018 #instagood #photooftheday #football #bellanaijaweddings #hudabeauty #instadaily #fitness #kyliejenner #bellanaijaweddings #beautiful #melanin #food #wakeupandmakeup #you #me #london #uk

Price : IDR 28O.OOO
___________________
Fsl fashion crossbody bag 923#

Uk.22x9x20
Bahan klt jeruk
Berat 0,5kg
Quality Semprem 
_Ready 7 colours_
___________________
FIX ORDER ISI FORMAT DI BAWAH
Nama :
Alamat lengkap (sertakan kec+kode pos) :
No HP : 
KIRIM ke WA 082226175478
______________
#tasfossil #tasfossilori #tasranselimport #jualfossil #jualtasfossil #fossilori #tasfossilmurah #fossiloriginal #fossilmurah #lfl #l4l #likeforlike #like4like #likeback #fff #f4f #likeforfollow #like4follow #followback  #tasboniamurah #likeforlikes #tasbonia #style #tasfossilbatam #followforfollow #tasimport #boniamurah #tasbatam #dompetfossil #ranselfossil

Price : IDR 28O.OOO ___________________ Fsl fashion crossbody bag 923# Uk.22x9x20 Bahan klt jeruk Berat 0,5kg Quality Semprem _Ready 7 colours_ ___________________ FIX ORDER ISI FORMAT DI BAWAH Nama : Alamat lengkap (sertakan kec+kode pos) : No HP : KIRIM ke WA 082226175478 ______________ #tasfossil #tasfossilori #tasranselimport #jualfossil #jualtasfossil #fossilori #tasfossilmurah #fossiloriginal #fossilmurah #lfl #l4l #likeforlike #like4like #likeback #fff #f4f #likeforfollow #like4follow #followback #tasboniamurah #likeforlikes #tasbonia #style #tasfossilbatam #followforfollow #tasimport #boniamurah #tasbatam #dompetfossil #ranselfossil

Advertisements

am i the only one who doesn't like hearing her own voice?

am i the only one who doesn't like hearing her own voice?

뿌까 🐰

뿌까 🐰

πŸ―πŸ»πŸ’›

πŸ―πŸ»πŸ’›

Advertisements

πŸ“· @daiteke

πŸ“· @daiteke

Sad peaches are going out of season :( #followforfollow #follow

Sad peaches are going out of season :( #followforfollow #follow

μ‹ λ‚˜μ˜μ˜€ ~ ❀️

μ‹ λ‚˜μ˜μ˜€ ~ ❀️

Hello mummies! 😍
.
Mummies nak tak barang mandian baby yang organic dan dijamin halal? Yang pasti, produk Shakleebaby ni memang best giler! Memang bagus untuk kulit baby yang lembut tu. Sayang anak, memang nak anak guna produk dari syarikat yang dah berpuluh tahun berniaga kan. Pastu, syarikat yang mementingkan kualiti produk dan organik lak tu hehe.

Owhhyaa. Set Shakleebaby ni ada tiga produk keperluan mandian baby iaitu : 》 Gentle Wash
》 Soothing Lotion
》 Massage Oil
.
.
Bulan ni special promo kalau Mummy tak nak beli set Shakleebaby ni. Kalau beli satu-satu, pun boleh dapat 30% diskaun.

Tapi, kalau  beli mana-mana kombinasi 3 produk ni, Mummy akan dapat FREE : πŸ“ŒFlush Microfiber Towel
πŸ“ŒHandy Baby Toiletry Bag
.
.
Yang dah bergelar Mummy je ke boleh beli? Ehhh! Bukan. Yang single pun leh beli untuk hadiah kat anak sedara. Or leh beli tuk kawan yang baru dapat baby ker. 
So,boleh start place order sebelum out of stock yaa sebab semua ni memang hot items sepanjang masa ni.
.
Kalau nak COD area bandar sunway, KTM shah alam or mana-mana Putra LRT station pun boleh.
.
Untuk pembelian, boleh click link whatsapp di atas
OR :

Whatsapp terus : 010-2251840!
Whatsapp terus : 010-2251840!
Whatsapp terus : 010-2251840!
.
.
#Sihat #CODPJ #Nutrisi #Beauty #Neelofa 
#Healthy #Shaklee #Healthy #Skincare #Nutrition #IgReview #Suplemen #Promotion #AuraInsta #TipsCantik #Kecantikan #Supplement #IbuMenyusu #WanitaCantik #CODKLSentral #YouthSkincare #FollowForFollow #NaturalProducts #ShakleeMalaysia #IbuMengandung #TestimoniShaklee #BeautyConsultant #AuraInstaBatch23 #ShakleePetalingJaya #ShakleeBandarSunway

Hello mummies! 😍 . Mummies nak tak barang mandian baby yang organic dan dijamin halal? Yang pasti, produk Shakleebaby ni memang best giler! Memang bagus untuk kulit baby yang lembut tu. Sayang anak, memang nak anak guna produk dari syarikat yang dah berpuluh tahun berniaga kan. Pastu, syarikat yang mementingkan kualiti produk dan organik lak tu hehe. Owhhyaa. Set Shakleebaby ni ada tiga produk keperluan mandian baby iaitu : 》 Gentle Wash 》 Soothing Lotion 》 Massage Oil . . Bulan ni special promo kalau Mummy tak nak beli set Shakleebaby ni. Kalau beli satu-satu, pun boleh dapat 30% diskaun. Tapi, kalau beli mana-mana kombinasi 3 produk ni, Mummy akan dapat FREE : πŸ“ŒFlush Microfiber Towel πŸ“ŒHandy Baby Toiletry Bag . . Yang dah bergelar Mummy je ke boleh beli? Ehhh! Bukan. Yang single pun leh beli untuk hadiah kat anak sedara. Or leh beli tuk kawan yang baru dapat baby ker. So,boleh start place order sebelum out of stock yaa sebab semua ni memang hot items sepanjang masa ni. . Kalau nak COD area bandar sunway, KTM shah alam or mana-mana Putra LRT station pun boleh. . Untuk pembelian, boleh click link whatsapp di atas OR : Whatsapp terus : 010-2251840! Whatsapp terus : 010-2251840! Whatsapp terus : 010-2251840! . . #Sihat #CODPJ #Nutrisi #Beauty #Neelofa #Healthy #Shaklee #Healthy #Skincare #Nutrition #IgReview #Suplemen #Promotion #AuraInsta #TipsCantik #Kecantikan #Supplement #IbuMenyusu #WanitaCantik #CODKLSentral #YouthSkincare #FollowForFollow #NaturalProducts #ShakleeMalaysia #IbuMengandung #TestimoniShaklee #BeautyConsultant #AuraInstaBatch23 #ShakleePetalingJaya #ShakleeBandarSunway

read my shoes

read my shoes